Немска овчарка

Немска овчарка

Немската овчарка е порода кучета с родина Германия. Немските овчарки са били и си остават едни от най - желаните кучета в полицията, охраната, а също и в дома. Верни, добродушни и лесно адаптиращи се тези кучета се славят с доста голяма популярност и това не е случайно.

Породата е призната от:

 • Международната федерация по кинология (FCI) - №166
 • Американският Кенел клуб (AKC)
 • Британският Кенел клуб (KC)

Към статията: Немска овчарка

прегледи 1700

Препоръчани продукти

Коментари за Немска овчарка

 1. 1.

  Добър ден ! Казвам се Десислава и имам немска овчарка на година и 2 месеца. Въпроса ми,е следният: През студените зимни дни слагах слама на кучето и след като се затопли то разви краста.Понеже,е агресивно и неможем да му бием инжекция.Възможно ли е да има такъв препарат,но на хапчета. Опитахме, със спрей за краста които не беше,за кучета и положението на гърба му се подобри,но за жалост по корема не можем да го намажем.Благодаря Ви предварително!

 2. 2.

  До 1. - Може да опитате с пипетите Адвокейт, които се препоръчват при крастни заболявания. Единственото, което трябва да направите е да накапете пипетата (според килограмите на кучето се предлагат различни разфасовки). Тази манипулация не е болезнена за кучето и може сами да я извършите. Трябва само да разгърнете козината да накапете на 1-2 места по горната част на гръбнака. За около 72 часа цялото количество се резорбира навсякъде независимо от това, че е накапано само на 1-2 места.

 3. 3.

  Това е ужасно!!! Дано се оправи от крастата!!! Пожелавам му късмет!!!